Termeni si conditii

Stimati utilizatori, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia. Fiecare vizita pe site-ul nostru, precum si fiecare achizitie inseamna ca ati citit toti termenii si conditiile noastre si ca sunteti de acord cu acestea in totalitate. Daca acestea nu se potrivesc cu principiile dumneavoastra puteti alege sa nu folositi acest site. 

Stimati utilizatori, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia. Fiecare vizita pe site-ul nostru, precum si fiecare comanda sau achizitie inseamna ca ati citit toti termenii si conditiile noastre si ca sunteti de acord cu acestea in totalitate. Daca acestea nu se potrivesc cu principiile dumneavoastra puteti alege sa nu folositi acest site. 

Tike! România își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condiţiile, fără o notificare prealabilă. De asemenea îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul acestui site, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Bine ați venit pe site-ul tike.ro

Tike! va permite sa folositi serviciile si cuprinsul portalului aferent aflat in josul paginii termeni și condiții. Acestea se aplică la toate serviciile și conținutul site-ului tike.ro. Utilizând orice secțiune a portalului se consideră că utilizatorii au luat la cunoștintă toate informațiile privind termenii și condițiile de utilizare, precum și faptul că aceștia acceptă să utilizeze conținutul acestui portal exclusiv în folos personal și pe propria răspundere.

Decizii generale 

Tike.ro detine drepturile de autor asupra tuturor continuturilor (texte, materiale video si audio, baza de date, cod de programe). Utilizarea neautorizata a oricarei sectiuni din portal fara permisiunea proprietarului drepturilor de autor se considera incalcarea drepturilor de autor si poate fi susceptibila de a se demara o actiune juridica.

Tike! administreaza acest domeniu din sediul sau din Bucuresti, Romania. Materialele sau serviciile din acest domeniu nu pot fi sub nicio forma accesibile sau conforme utilizarii in afara Romaniei, iar accesul dintr-o zona unde continutul acestuia este ilegal, este interzis cu desavarsire. Este interzisa, de asemenea, utilizarea sau exportul, respectiv importul de materiale sau servicii din acest domeniu, nici orice modalitate de copiere ori adaptare contrare legilor ori reglementarilor in vigoare, inclusiv, nelimitat, ale legilor si reglementarilor din Romania privind exportul. Daca decideti sa abordati un asemenea domeniu din afara Romaniei, va asumati raspunderea si va considerati responsabil de respectarea legilor locale in vigoare. Aceste Conditii se interpreteaza in conformitate cu legile din Romania si nu vor fi aplicate principiile de solutionare in baza lipsei de armonizare dintre legi.

Tike.ro isi asuma garantia comerciala a produselor vandute de pana la 30 de zile lucratoare de la achizitionarea acestora.

Tike! poate revizui aceste conditii oricand prin actualizarea acestui document. Vizitati periodic aceasta pagina pentru a verifica Conditiile in vigoare, intrucat acestea sunt obligatorii pentru dvs. Anumite decizii ale acestor Conditii pot fi inlocuite explicit cu informatii juridice si conditii aferente accesibile pe anumite pagini ale acestui domeniu.

Materialul trimis de catre utilizator (comentarii si alte continuturi) 

Datele personale pe care le trimiți pe site-ul tike.ro cu scopul de a achiziționa anumite produse vor fi tratate în conformitate cu politica noastră privind protecția datelor cu caracter personal. Este interzisă expedierea sau preluarea pe/de pe acest domeniu a oricăror materiale ilegale de amenintare, jignitoare, calomnioase, obscene, pornografice ori de alta natura care contravin oricarei legi.


Tike! nu dorește să primească pe acest domeniu din partea dvs. informații confidentiale ori de alta natura pe care sa nu le poata folosi in voie. Toate materialele, informatiile si alte date pe care le transmiteti sau trimiteti pe acest domeniu nu vor fi considerate confidentiale ori care nu pot fi folosite fara restrictii. Siteul tike.ro nu are niciun fel de obligatii fata de acest tip de comunicari. Angajatii nostri pot copia, dezvalui, distribui, aplica ori folosi in alt mod aceste comunicate si toate informatiile, imaginile, sunetele, textele si alte materiale pe care le contin acestea in orice scop comercial sau necomercial. Evident că în această enumerare nu intră datele tale personale.
Acestea, in conformitate cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se vor folosi doar pentru uz intern, nefiind date publicității și nici transmise unor terțe persoane, ci folosite exclusiv în vederea necesității realizării comenzilor tale.

Conexiuni cu alte domenii Web

Conexiunile acestui domeniu cu domenii ale unor producatori independenti sunt asigurate exclusiv pentru a va usura activitatea. Daca veti folosi aceste link-uri, veti parasi domeniul nostru. Societatea Tike! nu a verificat si nu a controlat toate domeniile acestor producatori independenti, ca atare nu este raspunzatoare de oricare dintre aceste domenii sau de continutul acestora. Prin aceasta nu sustinem si nu dam niciun fel de declaratii despre acestia, precum nici despre vreo informatie, software ori despre alte produse ori materiale postate, ori despre orice fel de rezultate care se pot primi prin utilizarea acestora. Daca decideti sa va conectati la un domeniu Web al unui producator independent legat de domeniul nostru, o faceti pe propria raspundere.

Blog, retele sociale si date utilizatori

Tike! poate, dar nu are obligatia sa supravegheze sau sa verifice orice sectiune a domeniului in care utilizatorii transmit sau trimit informatii ori comunica exclusiv intre ei, participand la discutii, dar nelimitandu-se doar la acestea. De asemenea Tike! nu are obligatia sa verifice continutul acestor comunicari, nu se considera raspunzatoare de continutul acestora indiferent de faptul daca acest lucru reiese sau nu explicit din legea dreptului de autor, din protejarea intimitatii utilizatorului. Tike! isi rezerva insa dreptul sa inlature mesajele considerate de noi indecente, calomnioase, obscene ori inacceptabile in orice mod de pe orice canal media care implica compania.

Toate informatiile legate de tranzactia dintre cumparator si magazinul online Tike! sunt considerate secret de serviciu si ca atare intra sub jurisdictia reglementarilor legale ale Statului Roman.

Achizitionarea de produse

ALEGEREA PRODUSULUI

Pentru a avea acces la achizitionarea de produse pe site-ul nostru si sa beneficiati de toate optiunile acestui site trebuie sa va inregistrati cu un cont de utilizator. Procesul de inregistrare este foarte simplu si solicita din partea dvs. doar datele personale de baza. In sectiunea de sus a fiecarei pagini se afla meniul cu toate categoriile de produse. Dand click pe una dintre aceste categorii se va deschide o pagina cu produse listate. In partea stanga a acestei pagini se gasesc filtrele de selectare a produselor in functie de: sex, model, marca, scop, pret etc. Filtrarea produselor se face simplu, atat dupa criterii legate de brand sau colectie cat si in functie de preturi sau data introducerii pe site.

Dupa ce ati listat grupul de produse care va intereseaza, puteti obtine informatii suplimentare despre un produs dand click pe imaginea sau denumirea produsului. Daca nu stiti carei categorii ii apartine produsul care va intereseaza, puteti folosi campul de cautare care se afla in susul fiecarei pagini. In acest camp puteti tasta codul produsului, denumirea brandului, sportul etc. Dupa vizualizarea produsului accesibil de achizitionat, veti remarca ca in partea de jos se afla un buton ”CUMPARA”.

Daca dati un click pe acest buton veti fi informat ca produsul ales a fost adaugat in cosul dvs. Pentru produsele care au variatie de marimi trebuie selectata marimea dorita.


CONTINUTUL COSULUI

In orice moment aveti posibilitatea sa vizualizati toate produsele pe care doriti sa le cumparati. Cu un simplu click pe iconita cosului din partea de sus dreapta a site-ului puteti deschide pagina in care sunt prezentate toate produsele pregatite pentru a fi achizitionate. De asemenea, cu mare usurinta puteti sterge produsele din cos sau sa mariti numarul de produse dorite.


CUM SE COMANDA PRODUSELE DIN COS

Dupa ce ati facut toate cumparaturile este necesar doar sa dati un click pe logo-ul cosului de cumparaturi din partea dreapta-sus a oricarei pagini a site-ului si apoi sa va logati (daca aveti cont de client) pentru finalizarea comenzii sau veti completa campurile corespunzatoare pentru comanda rapida sau creare cont.

O comanda finalizata cu succes va afisa un scurt mesaj de multumire si confirmare a inregistrarii comenzii.

* Exista posibilitatea ca unele promotii sa nu se cumuleze, pretul ferm este cel inregistrat la finalizarea comenzii.


ALEGEREA MODALITATII DE PLATA

Comanda dvs. poate fi platita prin intermediul internetului cu ajutorul cardurilor tip VISA, Maestro sau MasterCard care sprijina plata prin internet, ramburs la curier sau Ordin de Plata. Verificati inainte la banca daca cardul eliberat de aceasta poate face plata prin internet.

INCHEIEREA COMENZII

Cu un click pe butonul CONFIRMA, veti primi confirmarea despre plasarea comenzii in sistem. Acest pas nu presupune in nici un fel rezervarea unui produs sau confirmarea livrarii produselor din comanda.

Ulterior pe adresa de e-mail mentionata cu prilejul inregistrarii veti primi curand statusul privind articolele comandate. Pentru toate intrebarile suplimentare ne puteti contacta pe adresa de mail:  online@tike.ro sau la numarul de telefon 0371 315 908 in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 10-18.

LIVRAREA PRODUSELOR

Toate produsele afisate pe site fac parte din oferta noastra, dar acest lucru nu presupune ca sunt disponibile in permanenta. Plasarea unei comenzi pe acest site nu garanteaza si rezervarea/livrarea produsului si pot aparea situatii in care acel produs nu poate fi livrat. Comenzile anulate din diverse motive vor fi anuntate pe adresa de mail. Pentru cele platite, se va returna contravaloarea lor.

Imediat dupa plasarea comenzii vei primi pe mail detalii despre statusul acesteia respectiv: daca produsul a fost rezervat in urma plasarii comenzii, daca a fost anulata comanda si daca a fost pregatite de livrare. Noi procesam comenzile in termen de 1-4 zile lucratoare pentru a le pregati pentru predarea catre curier. O data cu preluarea lor de catre curier vei primi pe mail si AWB-ul comenzii tale. 

Curierii vor aduce coletele la adresa de livrare furnizata o data cu comanda. La receptionarea coletului e necesar sa verificati aspectul exterior integru al acestuia, respectiv sa nu existe deteriorari vizibile. Daca remarcati insa ca pachetul este deteriorat grav si suspectati ca produsul poate fi afectat din aceasta cauza, refuzati preluarea pachetului si informati-ne de urgenta. Daca pachetul nu prezinta aparent deteriorari vizibile preluati fara probleme coletul si semnati confirmarea de primire pusa la dispozitie de curier.

Curierul are obligatia sa predea personal fiecare colet. De regula daca curierul nu va gaseste la adresa specificata, va suna la telefonul pe care l-ati mentionat cand ati facut comanda si va stabili de comun acord cu dvs. un nou termen de predare a coletului. Daca nici atunci nu veti fi la acea adresa, coletul ne va fi returnat. La primirea acestuia, noi va vom contacta pentru a afla motivul nelivrarii si vom stabili o noua expeditie.
 

RECLAMATII

O dată cu preluarea coletului te rugăm sa verifici coletul în prezența curierului. Daca acesta prezintă deteriorări vizibile (părți rupte, colet strivit) nu este recomandat sa acceptati coletul. In acest caz sunteti rugat sa sunati la numarul de telefon 0371 315 908 sau sa ne trimiteti un e-mail cu datele dvs. (numele, prenumele, telefonul) pe adresa : online@tike.ro mentionand totodata si motivul pentru care ati refuzat sa preluati coletul. In cel mai scurt timp posibil veti fi informat despre procedura pe care trebuie s-o urmati.

Daca ati preluat coletul si dupa ce l-ati deschis ati constatat ca marfa comandata nu corespunde celei pe care ati comandat-o sau ca datele de pe factura nu sunt corecte, va rugam sa ne sunati cel tarziu intr-un interval de timp de 24 de ore de la primirea coletului la telefonul nr. 0371 315 908 sau trimiteti un e-mail cu datele dvs. (nume, prenume, telefon) si numar comanda la adresa: online@tike.ro si sa descrieti problema pe care o aveti.

Daca pe produsul cumparat apar inadvertente in sensul reglementarilor impuse de Legea protectiei consumatorului, va rugam sa actionati in modul descris in regulament privind reclamatiile consumatorului pentru marfa achizitionata prin magazine online care trebuie trimise impreuna cu formularul de reclamatie la adresa: online@tike.ro

In ceea ce priveste garantiile si schimburile puteti verifica detalii cu privire la termenii si conditiile de acordare in contextul Legii 449/2003. 

Odata cu introducerea datelor de pe cardul de plată, informațiile confidențiale se transmit prin intermediul rețelei de internet într-o formă criptată, folosind protocolul SSL și sistemul PCI, cele mai moderne tehnologii existente în prezent de criptare a datelor. Siguranța datelor cu prilejul achiziției de articole de pe site-ul nostru este garantată de un procesator de carduri de plată al UniCredit Bank Romania, astfel încât întregul proces de plată se desfășoară pe paginile băncii.

În niciun moment datele privind cardul tău de plata nu sunt accesibile sistemului nostru.

Returnarea banilor

În cazul returnării mărfii sau a resurselor financiare plătite anterior prin intermediul unei modalitati de plata cu cardul, parțial ori integral, indiferent de motivul returnării, Tike! are obligația să efectueze returnarea banilor exclusiv prin intermediul procesatorului, ceea ce înseamnă că banca va realiza la solicitarea vânzătorului returnarea plății în contul utilizatorului. Durata de retur variaza in functie de banca si de contractele cu utilizatorul.

În cazul returnării mărfii de către cumpărătorul care a plătit produsul curierului, respectiv firmei, cheltuielile de returnare a mărfii nu vor fi suportate de către Tike!, ci de către cumpărător.

Plata cu ajutorul cardurilor de plată

Daca deții carduri de plată tip Visa, MasterCard sau Maestro, aprobate din partea băncii care le-a eliberat pentru plata online, poți folosi această modalitate de plată pentru achiziționarea produselor de pe siteul nostru. După ce confirmi comanda, vei fi îndrumat pe pagina procesatorului MobilePay- Netopia, unde vei introduce datele de pe card și vei putea efectua tranzacția. Dacă tranzactia s-a efectuat vei fi redirecționat pe site-ul nostru unde vei primi un mesaj că plata a fost realizată cu succes. În cazul în care tranzacția nu a fost finalizată, vei fi redirecționat pe site-ul nostru cu informația că plata nu a fost efectuată și vei putea sa repeți operațiunea de plată sau sa alegi o altă modalitate de plată.
Din rațiuni de securitate, datele privind cardul tău de plată nu sunt vizibile si sunt procesate pe serverele procesatorului.

string(0) ""
string(0) ""