Despre noi

              Magazinul TIKE s-a deschis pe 23 august in București si va fi al doilea concept de sneakers de acest tip din Europa. Primul magazin Tike a fost deschis in Belgrad in 2016. Al doilea magazin Tike va fi in Romania si va avea colectii exclusiviste, cu modele in editie limitata de la cele mai renumite branduri. Sunt doar 50 de concepte ca acesta in intreaga lume, destinate iubitorilor de sneakers, colectionarilor si sportivilor. Odata cu deschiderea magazinului Tike la sfarsitul lunii august, Bucurestiul nu va mai fi doar capitala Romaniei, ci si capitala culturii sneakers-ilor.
              Manager-ul magazinului este responsabil sa se asigure ca shopping-ul va fi o experienta de neuitat, el este un sneaker guru - sneaker connoisseur extraordinaire. Acesta va prezenta povestea fiecarui model in parte si ii va ajuta pe clienti sa faca cea mai buna alegere. Magazinul TIKE va oferi o experienta minunata nu doar prin posibilitatea achizitionarii celor mai cool produse; acesta va fi locul unde toti iubitorii de sneakers vor putea socializa, in timp ce rasfata cu un espresso sau o bere rece.
              Oferta va include editii limitate de sneakers de la branduri precum Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Reebok etc.
              Magazinul TIKE este situat in faimoasa zona a orasului - Centrul Vechi, pe una dintre cele mai importante strazi. Strada Doamnei are 16 monumente istorice, pastrate așa cum erau in secolul al 19-lea. Este strada cea mai bogata din punct de vedere istoric si social din intregul oras si este un simbol al acestei capitale europene. Energia urbana a acestei strazi, si totodata energia Bucurestiului, este conturata de exprimari culturale precum arhitectura de inspiratie franceza, intrerupte din loc in loc de brutalitatea modernizarii industriale. Mediul construit al orasului reprezinta dovada intervențiilor efectuate in perioada de dezvoltare a industriei cum ar fi țevile de gaz, conductele de incalzire, gardurile, cablurile de electricitate.
               Interiorul magazinului TIKE are un aspect atipic, dar totodata contemporan, prin combinarea design-ului industrial cu materii prime. Detalii precum tevile urbane sunt integrate cu succes la Sneaker Hub printr-un design actual. Spațiul reuneste oamenii cu aceeași pasiune - sneakersii - asa cum tevile sunt conectate de aceeasi energie. Deschiderea acestui magazin exclusivist va imbina cultura globala a sneakerșilor cu spiritul industrial al Bucurestiului.

Datele companiei:

SC SPORT VISION TRADING SRL

RO 33878190; J40/14169/2014

Email: online@tike.ro

Adresa Magazinului: Str. Doamnei Nr. 12, Sector 3, Bucuresti

Sediu social:

Bd. Tudor Vladimirescu, nr 29A, Afi Tech Park 2, Et. 6, Sector 5, Bucuresti