Cum ma inregistrez

PLASAREA COMENZILOR

Procesul de a comanda produse pe site-ul tike.ro este simplu si mai ales sigur. Poti face achizitii din produsele prezente in oferta noastra atat prin inregistrarea/ crearea unui cont pe site cat si folosind doar datele minim necesare plasarii unei comenzi online.

Aceasta optiune o poti selecta in momentul in care doresti plasarea comenzii cu produsele aflate in cosul tau.

VOUCHERUL DE BUN VENIT - 40 LEI

Daca iti creezi cont de client (prin completarea datelor si setarea unuei parole de acces) vei primi in cateva minute un email automat de la noi cu subiectul "Bun venit!" in care vei gasi un cod de reducere de 40 Lei pentru prima comanda cu valoarea de peste 400 Lei.

CONTUL DE UTILIZATOR 

Pentru a beneficia de toate facilitatile site-ului tike.ro este necesar sa iti creezi un cont pe site.Procesul de inregistrare este simplu si necesita doar informatiile personale de baza, un numar de telefon, adresa de mail si o adresa de livrare in cazul in care plasezi o comanda.

Vă puteți înregistra înainte de a începe căutarea produselor pe site. În colțul din dreapta sus a paginii faceți click pe butonul "Inregistrare", apoi veți fi direcționat să introduceți datele personale.

După înregistrare puteți adăuga în coș produsele dorite. Când sunteți gata să plasați comanda dumneavoastră, mergeti pe pagina coșului și veți putea vizualiza tot continutul acestuia. În cazul în care nu sunteți autentificat, vi se va cere să faceți acest lucru înainte de plasarea comenzii.

Formularul de înregistrare se completează o singură dată, apoi trebuie doar să vă autentificați în cont.

În prezent, nu putem emite facturi pentru Persoanele Juridice noi din cauza unor actualizări în sistemele ANAF. Dacă deja aveți cont de Persoană Juridică, vă rugăm să vă autentificați pentru plasarea comenzilor.

Pentru orice întrebari, ne puteți contacta pe adresa de e-mail online@tike.ro.