NOUA COLECȚIE DE LA TIKE

Colecția din nouă gamă Tike tocmai a sosit!

Știi acea senzație când descoperi un obiect vestimentar pe care, atunci când îl îmbraci, te simți puternic și întotdeauna îți pare rău că nu ai cumpărat încă unul, iar mai târziu nu reusești niciodată să găsești ceva similar? Ei bine, acesta este efectul pe care am dorit să-l obținem!

Căutând cele mai calitative materiale și studiind croielile, am creat o nouă colecție formată din piese vestimentare de bază, completate cu detalii în stilul caracteristic Tike.

Colecția cuprinde două hanorace cu glugă în culoarea neagră și roșie, la care am modificat croiala mânecilor pentru a da impresia că sunt făcute specific pentru fiecare pesoană care le poartă. Apoi, un pulover clasic fără glugă în culoarea neagră, pantaloni cu buzunare în culoarea neagră și bej, confecționați dintr-un material textil militar rezistent și o croială destinată piloților de avioane de luptă, precum și două tricouri dintr-un material textil rezistent în culorile negru și roșu.

Colecția este inspirată de elemente tradiționale ale conceptului Tike, în culoare aurie, care au fost aplicate sub formă de imprimeuri sau detalii ce conferă fiecărui articol un aspect premium. Toate modelele din colecție se pot combina între ele și sunt potrivite și pentru a fi asortate cu alte branduri, la limita dintre stilul vestimentar urban și sportiv. Fiecare piesă vestimentară este unisex și este disponibilă în mărimi de la S la XL.

Noua colecție este disponibilă în magazinul Tike din București, la adresa Strada Doamnei 12, precum și pe site-ul www.tike.ro

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći