TIME TO UPGRADE YOUR TIKE STYLIN’

Dorim sa va anuntam cu entuziasm, lansarea noii colectii de tricouri TIKE – Bandana, Colossal & Hub Style.

Este timpul sa iti upgradezi stilul Tike!

Avem placerea de a va prezenta noua colectie Tike T-shirts - modele cu design hipnotic, create din materiale de inalta calitate, menite sa atraga atentia si celor mai stricti fani ai stilului urban.

Ghidati de succesul colectiei anterioare, ce a rasunat in intreaga comunitate de sneakerheads, am decis sa ducem mai departe trendul cu noile modele, menite sa ofere un boost de hype, marca Tike. Alaturi de tricourile reinventate Temple Style, realizate cu materiale de cea mai buna calitate, noua noastra colectie aduce doua noi modele - tricouri Bandana Style și Colossal. Bandana Style reprezinta, în cel mai bun mod posibil, apartenenta in comunitatea de sneakersi, avand print-uri pe toata partea inferioara. Colossal, un model aparent simplu, prezinta un detaliu de efect, semnul Tike, imprimat mare pe spate.

Asa cum v-am obisnuit, o atentie deosebita a fost acordata fiecarui detaliu prezent pe noile modele. Cu multa pasiune si entuziasm am creat aceste tricouri, ce vor reprezenta ceea ce este Tike - un adevarat templu pentru iubitorii de sneakersi. Tricourile sunt create pentru a se potrivi perfect oricarui stil.

Tricourile sunt acum disponibile in magazinul Tike si online.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći