NEVER BACK DOWN & WEAR NIKE AIR MAX 2090 DUCK CAMO

Viata este o „lupta” eterna a contradictiilor - binele si raul, fericirea si tristetea, frumosul si uratul, trecutul si prezentul, zambetele si lacrimile, inceputul si sfarsitul ... Si oricat de incredibil ni s-ar parea, nu am schimba-o pentru nimic in lume! Alcatuita din multe momente, viata este construita dintr-o serie intreaga de inceputuri. Ele sunt cele care ne marcheaza ... Si fiecare inceput este dificil, ca orice in viata.

Daca traiesti intr-o „jungla de beton”, o noua zi este o noua lupta pentru supravietuire si nimic mai mult. Aceasta este povestea de viata a vedetei de muzica trap, Milicare a invatat doar din experienta, care a fost mereu la granita dintre bine si rau si care a ales sa mearga mai departe. Si-a pus experienta pe hartie si a transformat-o in rime. Astazi, muzica este inspiratia sa, iar obstacolele vietii, arestarile, procesele, au presarat drumul sau spre propriul studio de inregistrari si chiar aparitia pe marele ecran. Totul a fost posibil pentru ca nu a renuntat!

Fiecare pas pe care il face astazi este ghidat de un obiectiv minunat – sa isi lase amprenta in aceasta lume. El a lasat trecutul in urma, dar nu l-a uitat, pentru ca l-a facut ceea ce este astazi. El poate spune cu mandrie ca si-a lasat amprenta pe scena muzicala regionala si ca a facut parte dintr-o adevarata revolutie. De aceea, nu este surprinzator faptul ca a ales sa isi continue drumul in noua pereche de NIKE AIR MAX 2090 „DUCK CAMO” - un model complet nou inspirat de celebra editie din 2013 a Air Max 90, creat in colaborare cu magazinul ATMOS.

Pastrand ADN-ul faimosului clasic AIR MAX 90designerii brandului Nike au creat un model care reprezinta o combinatie de elemente vizuale bine cunoscute si imbunatatite pe care le avea perechea iconica. Prin urmare, NIKE AIR MAX 2090 poate fi vazuta ca o piesa revolutionara care spune povestea trecutului, cu fata catre viitor.

AIR MAX 2090 „Duck Camo” este o silueta inovatoare, bogata in culori stralucitoare, care este un omagiu modern adus „stramosului” ei, completat de detalii vibrante si elemente inspirate din jungla. De aceea, este considerat indispensabil in „jungla de beton”.

Povestea noilor AIR MAX 2090povestita din perspectiva lui Milieste inspirationala si motivationala. Este o dovada ca in viata nu trebuie sa fugi de incercari, de inceputuri. Exista o diferenta intre oamenii care privesc in trecut si raman prinsi acolo si oamenii ca Mili, care nu privesc in trecut, deoarece sunt deja in viitor.

Perechea este acum disponibila in magazinul TIKE! si online.

 

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći