MADE IN THE USA: NEW BALANCE 997

New Balance nu inceteaza sa uimeasca intreaga comunitate de sneakerheads cu design-ul unic si calitatea premium a fiecarei perechi lansate. Anul acesta, printre modelele noi aparute se regaseste si silueta 997 cu o combinatie noua si classy de culori.

Aparut in anul 1990, initial gandit ca un model de alergat, New Balance 997 a fost si va ramane una dintre cele mai indragite si iubite siluete printre toti pasionatii de sneakersi. Multumita materialelor premium folosite dar si a spectrului mare de culori utilizate pentru aceasta silueta, New Balance 997 este adorat si purtat si in ziua de azi.

La inceput de an, silueta debuteaza cu noul colorway numit "Oversized", colorway ce combina culorile: portocaliu, albastru, gri, argintiu, kaki. Upper-ul este din suede cu un toe box din mesh, ambele materiale folosite fiind de cea mai inalta calitate. Look-ul este completat de detaliile reflectorizante care nu ii lasa sa treaca neobservati pe timpul noptii.

Asadar, nu este nicio surprindere in alegerea facuta de Milos Manjlovic, un tip diferit, cunoscut pe instagram ca The Belgrade Biker.

Noul model New Balance 997 „Oversized” Made in USA este disponibil acum in magazinul Tike si online.

Lasa un comentariu

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""