EDGY IS THE NEW COOL THANKS TO ADIDAS ORIGINALS KIELLOR XTRA

Anul ce tocmai s-a incheiat a fost marcat de o rapsodie in adevaratul sens al cuvantului – modele si siluete noi, detalii si motive interesante, design-uri inovatoare. Pentru Adidas, sfarsitul de an a fost marcat de Adidas Originals Kiellor Xtra Multicolor, model ce a adus un inteles nou cuvantului „colorat”.

Este un model indraznet, care prin design-ul asemanator ghetelor, printr-o talpa si un upper special gandite, contureaza perechea perfecta pentru sezonul rece. Combinația de culori uimitoare de alb si bleumarin este evidentiata pe upper-ul modelului si este creat prin combinarea texturilor de piele si material textil. Logo-ul Adidas este imprimat pe materialul din tul de culoare fuchsia. Ca semn distinctiv, se evidentiaza sole-ul, ce imbina trei componente - o nuanță roz pastelată în partea superioara, alb și verde deschis în partea de jos.

Lavinia Ioana, multipla campioana la gimnastica a Romaniei si totodata influencer, a profitat de oportunitatea de a prezenta noul model intr-un mod unic.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći