FEEL EVERY BEAT IN ADIDAS ORIGINALS OZWEEGO

Nicio combinatie de culori nu se poate asemana cu vara precum un verde vibrant. Riscant, unic, dar izbitor - a devenit rapid un “must have” in colectiile de sneakersi ... Si nu doar pentru femei! O dovada in acest sens este clasicul adidas Originals Ozweego, care a revenit pe scena sneakersilor intr-un format nou, reproiectat in acest sezon, in culoarea „Neon Green” pentru barbati.

Desi sneakersii Adidas Ozweego sunt asociati cel mai frecvent cu designer-ul belgian Raf Simons, acestia sunt de fapt un clasic din anii 90, unde tonurile vibrante de verde sunt atat de proeminente incat sunt imposibil de observat. Upper-ul, sireturile de piele si interiorul modelului  sunt in tonuri de verde neon, in timp ce talpa interioara adiPRENE contrasteaza prin culoarea stralucitoare a mentei si este completata de detalii negre pe talpa si limba.

Modelul „Neon Green” Adidas Originals Ozweego este izbitor si datorita unui alt detaliu - brandul Adidas vizibil pe partile laterale, care este integrat fenomenal cu designul complet.

DJ Marko Nastic a avut ocazia sa le poarte si sa le simta in fiecare ritm de vara. Modelul este acum disponibil in magazinul Tike si online.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći