WHEN ICONS MEET ICONS: adidas Originals x Yohji Yamamoto “Y-3”

Cand sneaker-ul iconic isi uneste fortele cu unul dintre cei mai respectati designeri, roadele colaborarii nu pot fi decat o colectie ce poarta amprenta exclusivitatii. Acesta este si cazul colectiei "Y-3", creata prin colaborarea dintre Adidas Originals ai Yohji Yamamoto.

Avand radacinile in trei decenii diferite ale modei - anii '70,' 80 si '90 - colectia Y-3 pentru sezonul toamna - iarna prezinta elemente cheie ale esteticii ambelor marci, completate de decupaje arhaice, siluete clasice si culori simple, dar si izbitoare. Colectia prezinta modelul clasic Adidas, evidentiat de designul semnaturii Yohji Yamamoto si de creatiile unice ale acestuia ce reprezinta inovatii ale marcii Adidas.

Dezvoltata in jurul conceptului creativ al revistei BUILD, colectia care este rodul acestei colaborari prezinta lumii o perspectiva cu totul noua in ceea ce priveste estetica unui designer inspirat din poezia si proiectele de cercetare. Totodata, fotografiile lui Yvan Fabing reusesc sa puna in lumina o noua dimensiune a miscarii, interpretata prin estetica distinctiva Y-3.

Inspirata din miscarea si unitatea ce caracterizeaza lumea sportiva, colectia este completata de Y-3 Yuben Low, un model clasic din anii '70 ce a fost reproiectat si prezentat intr-o tinuta moderna, fiind inspirat dintr-o silueta de baschet ce aduce o cu totul alta dimensiune urbanului. Totodata, legendarul model Y-3 Kaiwa completeaza colectia prin trei nuante diferite de negru, prezente pe partea superioara a siluetei.

Prezentand modele unice de tricouri, jachete si rochii cu imprimeuri Y-O-H-J-I, incaltaminte care ne readuce in anii '70, precum si detalii care au marcat anii '90, colectia Y-3 este o aventura vestimentara care va marca cu siguranta toamna viitoare si sezonul de iarna.

Colectia este dispobilila acum in magazin si online!

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći