MORE THAN THE DESIGN: atmos x Nike Air Max2 Light

Combinatia dintre tonurile neutre si toate culorile curcubeului - roz, mov, albastru deschis, verde neon, rosu inchis - pare la prima vedere un amestec haotic. Totusi, acesta nu este cazul modelului aparut pentru prima data in anii 90, model ce a fost martor al dezvoltarii diverselor stiluri si care acum se numara printre cele mai atractive siluete ale sezonului. Nike Air Max 2 Light x Atmos este rezultatul colaborarii dintre Nike si echipa de designeri ai brandului japonez Atmos.

Designerii s-au inspirat din garajele create in anii 90 si au realizat sneakersii ce depasesc toate regulile de design, folosind combinatii de elemente incomparabile: culori glossy si detalii transparente, care atunci cand sunt mixate dau nastere unui stil unic, individual.

O pereche Air Max 2 Light este alcatuita din 2 sneakersi diferiti, fiecare avand o combinatie galagioasa de culori care par a fi calmate de insertiile de negru.

Atmos x Nike Air Max 2 Light este cu adevarat o surpriza pentru toti pasionatii de sneakersi deoarece design-ul este adus la un nivel futurist. Nu rata ocazia de a fi printre primii care incearca noul model, in magazinul Tike!

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći