BE UNBOWED IN ADIDAS ULTRABOOST “GAME OF THRONES”

Dupa o lunga asteptare, Adidas se intoarce in forta cu o colectie de poveste, lansata in colaborare cu legendara serie prezentata de HBO – Game of Thrones. Serialul a debutat pentru prima data in anul 2011 si a devenit un MUST watch pentru toti pasionatii de legende. Datorita succesului imens, Game of Thrones a devenit un simbol al culturii pop.

Lansarea ultimului sezon din serie, sezonul 8, a fost precedata de noua colectie Adidas, marcata de 6 modele de running inspirate de casele si personajele din Westeros. De la silueta pana la materiale si culori, toate detaliile sunt atent selectionate pentru a face o legatura cat mai evidenta cu eroii din seriale, fie pozitivi sau negativi.

Colectia Ultrabost Adidas X Game of Thrones combina tehnologia de ultima generatie cu detalii estetice culturale si culori unice. Fiecare silueta contine BOOST in partea centrala a talpii, tehnologie care asigura energie nelimitata, in timp ce partea superioara din primeknit este extrem de usoara si flexibila. Simbolurile si sloganele caselor din Westeros sunt perfect integrate si scoase in evidenta prin denumirea si design-ului fiecarui model.

Colectie, in afara de fanii GoT, este adresata atletilor, fashionist-ilor si in mod special pasionatilor de sneakers. Editia limitata adidas x Game of Thrones Ultraboost este disponibila in magazinul Tike si online.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći