Adidas x KANYE WEST YEEZY BOOST 700 Mauve

Asa cum v-am obisnuit, sambata este acea zi a saptamanii cand in magazinul Tike de pe strada Doamnei 12 se lanseaza editii speciale, colectii limitate, pentru care pasionatii de sneakers formeaza cozi in fata magazinului, inca de la primele ore ale diminetii.

Pe 27 octombrie, modelul Adidas X Kanye West Yeezy 700 “Mauve” a pus Bucuresti pe harta oraselor lumii in care aceasta silueta a fost prezenta. Noul Yeezy 700 vine intr-o varietate de culori de la nuante inchise la neon sau materiale reflectorizante, detalii care se regasesc si in noul model Mauve. Este urmatorul model dupa “Wave Runner”, acesta din urma fiind lansat cu succes pe 15 septembrie si sold out in aceeasi zi.

Pasionatii de sneakers au putut sa achizitioneze o pereche de Adidas X Kanye West Yeezy 700 “Mauve” in cadrul unui raffle. Dupa raffle, a urmat evenimentul Tike Chill 1.0, cand ne-am intalnit sa  vedem care ce perechi si-a mai luat, ce lansari asteptati sau ce credeti despre cele mai recente perechi de Yeezy, dar si sa jucam un campionat de Fifa 19. Cum a fost? Click in galeria foto de mai jos.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći