TIKE BUCHAREST – OPENING PARTY

(BUCURESTI, 15 septembrie 2018)

Conceptul unic in Romania, Tike, a fost inaugurat oficial pe 15 septembrie printr-o super petrecere, chiar in magazin. Tike este al doilea concept de sneakers hub de acest tip din Europa, primul magazin fiind deschis in Belgrad in 2016. TIKE Bucuresti aduce pe piata din Romania colectii exclusiviste, cu modele in editie limitata, de la branduri renumite: Nike, Jordan, Adidas, Saucony, Puma, New Balance, etc.

Totul a debutat in dimineata zilei de 15 septembrie, cand magazinul TIKE Bucuresti a organizat un raffle pentru modelul Adidas x KANYE WEST YEEZY BOOST 700 ”Wave Runner”, care a atras peste 100 de oameni, iar modelul a fost „sold out”. Impartirea biletelor cu numere a inceut de la 8 AM iar extragerea si vanzarea de la ora 10 AM. Fiecare persoana a avut cate un numar, care daca s-a extras, a castigat dreptul de a achizitiona o pereche.

Petrecerea de inaugurare TIKE Bucuresti a fost in ton cu energia si stilul comunitatii iubitorilor de sneakers. In magazinul de pe Strada Doamnei nr. 12, invitatii TIKE s-au bucurat de o seara cu muzica live asigurata de baietii de la CTC, dar si de Em si DJ Grigo. Unul dintre punctele de atractie a fost si seria de 5 modele pe care TIKE le-a realizat impreuna cu Graure, cunoscut pentru personalizarile pe diverse modele de sneakers. Graure a personalizat 5 perechi de sneakersi, care au intrat intr-un concurs tip raffle in timpul petrecerii. La eveniment au fost prezenti Deliric, Vlad Dobrescu, DOC, Graure, Marisa Paloma, Victor Manea, Nuta Kiki, Alexandru Simedru, dar si jurnalisti si fashion stylists.

Odata cu deschiderea magazinului TIKE, Bucurestiul devine capitala sneakers-ilor si a culturii lor. Locatia magazinului nu este intamplatoare – strada Doamnei are o "personalitate complexa” avand lacasuri de cult, frumoase imobile, sedii ale unor banci, cinematografe, fiind astfel una dintre cele mai "bogate" strazi ale Bucurestiului. Strada Doamnei din Centrul Vechi si-a primit numele dupa Doamna Maria, sotia lui Serban Cantacuzino, domnul Tarii Romanesti intre anii 1678-1688. Strada se numea in trecut "Ulita Barcanescului" dupa proprietarul terenului din aceasta zona apoi, in perioada interbelica strada Paris si Mauriciu Blank, dupa numele bancherului cofondator alaturi de Jacob Marmorosch al Bancii Marmorosch Blank de pe aceasta strada.
Interiorul magazinului TIKE are un aspect atipic, dar totodata contemporan, prin combinarea design-ului industrial cu materii prime. Detalii precum tevile urbane sunt integrate cu succes la Sneaker Hub printr-un design actual. Spatiul reuneste oamenii cu aceeasi pasiune - sneakersii – si devine un simbol al filosofiei pe care acestia o au in comun. Intreaga atmosfera din magazin imbina cultura globala a sneakersilor cu spiritual urban al Bucurestiului.
Magazinul Tike se afla pe strada Doamnei 12 si este deschis de luni pana duminica, intre orele 10 – 22.
 

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći