NIKE ADAPT AUTO MAX: CÂND O APLICAȚIE ÎNTÂLNEȘTE SNEAKERS

Silueta Nike Air Max este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și populare în lumea sneakerșilor. De la momentul în care a fost prezentată în 1987, s-a dezvoltat constant și a fost îmbunătățită, dar pentru unele dintre acele "salturi" cu siguranță se poate spune că sunt mai mari decât altele.

În acest an, cel mai faimos design al lui Tinker Hatfield a atins dimensiuni complet futuriste datorită tehnologiei FitAdapt. Astfel au luat naștere Nike Adapt Auto Max - sneakerși pe care îi poți "controla" cu ajutorul unei aplicații unice. Cum funcționează?

Sneakerșii Nike Adapt Auto Max extind conceptul distinctiv Air Max cu șireturi puternice care se reglează singure, conform măsurilor celui care le poartă. Lumini speciale în 13 culori "iluminează" sneakeșii, având posibilitatea de a pulsa timp de o oră.

Și chiar când crezi că brandul Nike nu ar putea merge mai departe în utilizarea tehnologiei avansate în designul siluetei binecunoscute, povestea anterioară este completată de un nou nivel de reglare și iluminare a sneakerșilor folosind comenzile vocale prin intermediul Siri și Google Assistant.

Pentru prima oară vreodată, când vorbim despre performanțele sneakerșilor, poți alege între două moduri de purtare a Nike Adapt Auto Max - unul pentru activități și unul pentru relaxare!

Partea superioară ușoară și aerisită se mulează pe picior și oferă o senzație complet personalizată, în timp ce placa TPU îl învelește pentru stabilitate suplimentară. Desigur, nici acest model nu a putut trece fără o unitate complet nouă Max Air, care garantează și mai mult aer sub picioare.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći