REEBOK PUMP OMNI ZONE II REVINE PE SCENĂ!

Au trecut exact 30 de ani de când tânărul baschetbalist Dee Brown a reușit să atragă atenția întregii audiențe NBA cu o singură mișcare, în timpul unui concurs de slam dunk. Celebra sa mișcare "No-look", în timpul căreia și-a acoperit ochii cu o mână, a schimbat cursul istoriei pantofilor sport, aducând în prim-plan modelul Reebok Pump Omni Zone II - care acum revine pe scena sneakerșilor!

În acea zi de 9 februarie 1991, debutantul Dee Brown a pășit pe terenul de baschet și a captat imediat atenția multor fani. Apropiindu-se de jumătatea terenului și privind cu atenție coșul cu mingea în mână, următorul său pas a declanșat o cursă industrială care a schimbat pentru totdeauna istoria încălțămintei sportive.

Mai precis, Brown a așezat mingea pe podea, a întins ambele mâini și a apăsat "Pump" pe pantofii săi Pump Omni Zone II, zâmbind spre fani în timp ce se pregătea încet pentru "zbor". A fost momentul în care tehnologia Pump, până atunci nevăzută, a devenit un fenomen cultural. Brown a repetat același gest înaintea fiecărei dintre cele șapte încercări de slam dunk în acea seară, inclusiv în ultima încercare, "No-look", în care a aruncat mingea în coș cu o mână, acoperindu-și ochii cu cealaltă. Acest slam dunk l-a consacrat pe Brown în istorie ca a doua vedetă NBA în ascensiune care a câștigat la un concurs de acest gen.

"Planificasem să le umflu înainte de primul slam dunk", a comentat veteranul baschet. "Nu doar că pantofii mi se potriveau perfect datorită tehnologiei Pump, dar ideea era atât de tare încât voiam să văd cum reacționează publicul când o pun în practică."

Sistemul de "umflare" introdus de Reebok pe pantofii Pump la sfârșitul anilor '80 a fost prima tehnologie de acest fel care a inclus o cameră gonflabilă în interiorul pantofului, ajustabilă complet la purtător. Acea noapte istorică din 1991 a adus tehnologia Pump în centrul atenției.

Exact 30 de ani mai târziu, Reebok aduce înapoi pantofii Pump Omni Zone II pentru prima dată în designul lor original, așa cum i-a purtat Dee Brown. Silueta se remarcă prin butonul "Pump" portocaliu foarte distinctiv și structura de aer adaptabilă. Pe talpă și pe partea superioară stratificată, se îmbină culorile negru, alb și portocaliu, iar husa TPU permite mișcări mai rapide, oferind în același timp o rezistență sporită.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći