STORY OF AN ICON – NIKE AIR MAX TRIAX STRUCTURE 91

În era inovațiilor, brandul Nike menține povestea sneakerșilor iconici - modelele de la care totul a început. Anul acesta, la 30 de ani de la prima, lor lansare, se întorc pe scenă celebrele Nike Air Max Triax Structure 91.

Inspirându-se din silueta originală Air Structure, designerii mărcii au decis pentru sezonul primăvară/vară 2021 să păstreze culorile originale de la primele lansări din 1991. Pe lângă culorile originale, Nike Air Structure Triax 91 este acum disponibil și în combinații de culori complet noi care revigorează semnificativ această siluetă retro.

Primul din seria modelelor Structure aduce nostalgia prin estetica retro, care a reprezentat o noutate semnificativă în vremea debutului său.

În mod concret, această versiune este realizată într-o combinație de culori albă, gri, albastru marin și aur închis, o paletă care amintește de edițiile olimpice frecvente în familia Air Max.

Culorile diferite pe părțile exterioare și interioare ale pantofului urmăresc estetica designului, astfel încât partea exterioară evidențiază o structură de aer mai mare, iar partea interioară are o structură mică de aer în formă de triunghi.

În jurul întregii călcâi se află un stabilizator menit să mențină piciorul în echilibru, având în vedere că acesta este un model conceput în primul rând pentru alergare.

După o pauză de 10 ani, Air Structure s-a întors pe străzile noastre.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći