REEBOK ZIG KINETICA

A trăi fără reguli, a te lăsa complet pradă vieții și tot ce ne aduce ea neașteptat, este cu adevărat o artă. Nu oricine poate face asta, așa că nu este de mirare că deviza "Sport the Unexpected" poate deveni un mod de viață doar pentru cei pregătiți să îmbrățișeze necunoscutul, nu doar în viață, ci și în stil - pentru cei care au intrat deja în viitor.

Într-o lume în care pare că fiecare idee a fost deja descoperită, brandul Reebok a decis să creeze ceva nevăzut până acum, prin idei care te împing să ieși din zona de confort și să te aștepți la neașteptat. Idei complet unice, pe care nu este atât de ușor să le uiți într-o lume obișnuită cu efemerul și ușor de uitat... Una dintre aceste idei este exact modelul Reebok Zig Kinetica Edge, care aduce o "energie" neașteptată fiecărui outfit pe care îl alegi.

Inspirate de modelele outdoor, încălțările Reebok Zig Kinetica Edge sunt perfecte pentru perioada toamnei. Datorită tălpii impresionante, dar și materialelor rezistente la apă, în special evidențiate în partea din față și din spate, vă permit să vă bucurați de toate aventurile, indiferent de condițiile meteorologice.

Designul zig-zag al tălpii este completat de umplutura moale, asigurând nu doar siguranța, ci și confortul maxim în acești sneakerși cu totul atipici.

Vestea bună este că îi puteți purta toamna aceasta cu orice - pentru că cu siguranță veți atrage atenția indiferent cum îi combinați. Sunt neobișnuiți și complet unici - asta îi caracterizează, îi diferențiază și îi face pur și simplu de neuitat.

Reebok Zig Kinetica Edge poate fi găsit în magazinul nostru sau comandat online. 

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći