NIKE AIR MAX 1 COBBLESTONE

Nike Air Max 1 Cobblestone este o nouă lansare a legendarului model care cucerește inimile iubitorilor de încălțăminte sport de la îndepărtatul an 1987. Modelul Air Max 1 a reprezentat o realizare remarcabilă în dezvoltarea tehnologiilor de încălțăminte sportivă a vremii sale, marcând totodată debutul unei serii de modele Air Max care au crescut și s-au dezvoltat de la camera de aer din călcâi până la momentul în care aceasta acoperă întreaga talpă.

Print-ul Safari a fost aplicat în diverse moduri și pe diferite siluete ale mărcii Nike, dar mulți îl vor asocia cu colaborarea cu retailerul japonez ATMOS și cu ediția Air Max 1 lansată inițial în 2002, având apoi o reeditare în 2016.

Această versiune continuă moștenirea ediției legendare "Safari" în nuanțe ceva mai deschise, dar elementele de bază ale modelului rămân neschimbate. La călcâi, în locul logo-ului Nike Air Max, se află un mare logo Swoosh, iar în partea din față, la degete, se găsește un Mini Swoosh rezervat pentru edițiile speciale ale siluetei AM1.

Majoritatea părții superioare este acoperită de print-ul Safari, iar detalii interesante care sparg paleta pastelată includ un Swoosh în nuanță de albastru deschis, cu textură de caldarâm, și șireturi galben închis. Modelul vine într-o cutie standard roșie de la Nike, însoțită de șireturile maro cu care puteți stiliza în plus această versiune.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći